gototopgototop
 
   
 
 
تاریخ انتشار: دوشنبه, 14 دی 1388
چاپ نسخه چاپی
کد خبر: 6241
فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان
سال 67 رييس مجلس، فرمانده سپاه و نخست‌وزير وقت، جام زهر به امام(ره) دادند
جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با انتشار بيانيه‌اي در محکوميت هتک حرمت عاشورا تصريح کرد: سال 67 هم اينان بودند که در قالب رئيس مجلس، فرمانده‌سپاه و نخست‌وزير جام زهر به امام(ره) دادند و خون به دل آن پير سفر کرده کردند.
به گزارش رهوا: در اين بيانيه تصريح شده است: ملت در نهم دي، حماسه‌ پرشکوهي را رقم زدند که خواب را از چشم گستاخان فتنه‌گر گرفت.
جمعيت ايثارگران با اشاره به گذشت 200 روز از انتخابات آورده است: برخي نامه‌پراکني‌ها و دورويي‌هاي زشت و ناپسند شايعه‌پراکنان، نشان‌داد که برخي همچنان حيات خود را در بحراني‌ نشان دادن فضا و رفتارهاي روشنفکر‌مآبانه تعريف کرده‌اند. اميدواريم نخبگان مردود و افراد سست‌عنصر بيش از اين خود را سر راه پيشرفت، تعالي و آرامش کشور و ملت قرار ندهند.
جمعيت چند هزار نفري روز قدس که در مناسبت هاي بعدي روز 13 آبان و همچنين 16 آذر ريزش گسترده تري داشت، نشان داد، حداکثر تلاش تبليغي و عملياتي آنان براي گردآوردن هواداران از دست رفته است.
فتنه گران با درايت رهبر معظم انقلاب اسلامي و بصيرت و خودآگاهي مردم خود در اين بحران تصنعي و باتلاق فرو رفته و در حال دست و پا زدن هستند.
اين متن با تاکيد بر اينکه طراحان و مجريان فتنه هنوز دست از کار نکشيده اند تصريح کرده است: زمين بازي‌اي شکل داده‌اند که يکي طراحي مي‌کند و آن يکي "پاس" مي‌دهد و ديگري تلاش دارد تا "گلي" به دروازه "ايران اسلامي" و "حاميان نظام اسلامي" بزند و جام زهري تعارف نمايد و حاشا که امت اسلامي و نخبگان فهيم و بابصيرت بگذارند اين‌بار موفق شوند.
جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي ادامه مي دهد:‌ سال 67 هم اينان بودند که در قالب رييس مجلس، فرمانده‌سپاه و نخست‌وزير جام زهر به امام(ره) دادند و خون به دل آن پير سفر کرده کردند. اينان بايد بگويند که چرا هر کدام در هفت ماه گذشته با مردم و قانون همراهي نکردند. آيا اينان در اين مدت جز ايجاد ابهام، ترديد، سکوت و آشوب کار ديگري بود که نکردند؟
در بند پاياني اين بيانيه آمده است: از اين پس هيچ توجيهي براي سکوت، اهمال‌کاري، مسامحه و فرصت‌‌سوزي قوه‌قضائيه در برخورد با هتاکان، اغتشاشگران و فتنه‌گران پذيرفتني نيست.
 
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد

 
 

پربيننده ترين مطالب

وضعیت آب و هوا

An error occured during parsing XML data. Please try again.
 
   

صفحه اول| گزارش ویژه | خبرویژه | سیاسی| اجتماعیفرهنگی | بین الملل | حوادث | اقتصادی|مذهبی| تصویری|ورزش|