gototopgototop
 
   
 
تبلیغات
 
Array چاپ Array نسخه چاپی
کد خبر:
 فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان

نیروهای رژیم آل خلیفه در بحرین همزمان با مراسم سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع)، به عزاداران حسینی در این كشور یورش برده و به زنان و كودكان نیز رحم نكردند

به گزارش «رهوا» از منابع خبری منطقه، نیروهای بحرینی كه از حمایت نظامیان آل سعود نیز برخوردار هستند روز شنبه با حمله به دسته های عزاداری در محله های المحرق و العراد در شرق منامه پایتخت این كشور؛ به سوی عزداران گاز اشك آور شلیك كردند.

در جریان این حمله ، شماری از عزاداران در اثر شلیك گلوله های ساچمه ای و پرتاب نارنجك های دودزا از سوی نیروهای امنیتی بحرین، به شدت زخمی شدند.

یورش نابه هنگام نیروهای امنیتی رژیم منامه به مراسم عزاداری، موجی از رعب و وحشت را در میان شركت كنندگان در مراسم از جمله زنان و كودكان ایجاد كرد.

جمعیت اسلامی الوفاق بحرین، رژیم آل خلیفه را مسئول حمله سازماندهی به مراسم دینی شیعیان در این كشور دانست و تاكید كرد: این حوادث كافی است كه بگوییم امكان ادامه فعالیت دولت كنونی وجود ندارد.

حمله به مراسم عزاداری در در بحرین روز گذشته نیز انجام شد، و نیروهای امنیتی بحرینی عزاداران حسینی را هدف حملات خود قرار دادند.

رژیم بحرین كه از حمایت امریكا و پشتیبانی نظامی نیروهای سعودی برخوردار است، با سركوب خشونت‌آمیز، به اعتراضات مردمی پاسخ می­ دهد كه در جریان این امر تا كنون شماری كشته و زخمی و صدها نفر بازداشت و شكنجه شده‌اند.

به گفته مخالفان، از آغاز درگیریها در بحرین تا كنون دست‌كم 45 نفر به دست نیروهای امنیتی این كشور كشته شده‌اند.

در جریان ناآرامیهای بحرین همچنین، صدها نفر بازداشت و هزاران نفر نیز به دلیل حمایت از جنبش مخالف رژیم بحرین مشاغل خود را از دست داده‌اند.

عربستان سعودی و امارات متحد عربی، 14 مارس در پی درخواست رژیم بحرین برای سركوب معترضان، نظامیان خود را به این كشور اعزام كردند.

هزاران معترض در بحرین، از اواسط ماه فوریه با برگزاری تظاهرات ضد دولتی، خواستار اصلاحات و بركناری رژیم ال خلیفه از قدرت شدند.

 

 
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد

 
 

مطالب مرتبط

وضعیت آب و هوا

An error occured during parsing XML data. Please try again.
 
   

صفحه اول| گزارش ویژه | خبرویژه | سیاسی| اجتماعیفرهنگی | بین الملل | حوادث | اقتصادی|مذهبی| تصویری