به گزارش رهوا به نقل از خبرآنلاین، قاسم روانبخش با انتشار یادداشتی در وبلاگش با اشاره به برخی مخالفتها با لایحه حمایت از خانواده، نوشت: مجلس اسلامی باید واقعنگر باشد و در چارچوب قوانین اسلام با رعایت مصالح کل جامعه از جمله زنان قانون وضع کند و از جنجالهای رسانهای و سیاسی ذرهای نهراسد. چنانچه مجلس در مقابل جنجال رسانهای سه سال پیش کوتاه نمیآمد، امروز این جریان فمینیستی چند گام جلوتر نمی آمد و این گونه با احکام اسلام بازی نمی کرد.
وی با اشاره به اظهارات فائزه هاشمی درباره این لایحه، ادامه داد: اگر دستگاه قضایی به دستگیری فائزه هاشمی اقدام میکرد، امروز وی بر کرسی نظریه پردازی فقاهت نمینشست و فتوی به ضرورت در اختیار قرار دادن حق طلاق برای زنان صادر نمیکرد. وی با یک روسری سبز که نشانه کودتاگران سبز است، در نشست زنان شرکت کرد و با نقد اصلاحیه ماده 23 در صدد است این گونه وانمود کند که کودتاگران سبز حامی حقوق زنان هستند.
روانبخش با اشاره به مخالف مریم بهروزی با این لایحه، افزود: امثال خانم بهروزی نیز خوب است با مطالعه کتاب «حقوق زن در اسلام» شهید بزرگوار مطهری در جهت رفع شبهاتشان بکوشند و این گونه با احساسات و عواطف زنانه به سراغ احکام اسلام نروند. اینکه ایشان میگوید «روح حاکم بر این ماده روح دینی و اسلامی نیست و اسلام بر تک همسری تأکید دارد با کجای قرآن و مکتب اسلام سازگاری دارد؟!