×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
معجزه و خواص گوشت قرقاول

به گزارش«رهوا».می دانید که امروزه برای ازدواج، از زوجین قبل از عقد آزمایشات لازم توسط مراکز بهداشت و درمان صورت می گیرد، در عین حال بعضاً کسانی که رابطه فامیلی دارند بعد از بارداری و تولد فرزند احتمال این که فرزند آنان ناقص و یا خفیف العقل باشد متصور است .

در کتاب حیوه الحیوان دمیری خواص حیوانات پرداخته و می گوید : از جمله خواص گوشت قرقاول این که برای افراد خفیف العقل مفید است.
لذا با توجه به این که امروزه پرورش این پرنده در کشور رواج یافته و تهیه گوشت آن آسان است؛ پیشنهاد و توصیه می شود:
الف: زنان باردار مخصوصاً کسانی که ازدواج فامیلی دارند حتماً مصرف گوشت قرقاول را در رژیم غذایی خود قراردهند تا از تولد فرزند خفیف العقل پیشگیری شود.
ب:مراکز نگهداری افراد خفیف العقل نیز از گوشت این پرنده در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند حتماً در بهبود حال بیماران مفید واقع خواهد شد.
ج: همه ی کسانی که(زن و مرد) بیش از چهل سال سن دارند مصرف گوشت این پرنده را در رژیم غذایی خود قرار دهند، ان شاالله از ابتلا به آلزایمر و بروز فراموشی و…پیشگیری می کند.
د: سالمندان وکسانی که دچار فراموشی و آلزایمر هستندمصرف گوشت این پرنده را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
خوب است بدانید در هر ۱۰۰ گرم گوشت قرقاول ۱۵۲ کیلو کالری انرژی نهفته است. بیشتر اسید های آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می شود.همچنین گوشت قرقاول منبع نیاسین،فسفر،مس،روی،آهن،سلنیوم،و غنی از ویتامینهای ب۱،ب۶،ب۱۲ است. وجود عناصر معدنی و ویتامینها در گوشت قرقاول موجب شده است. برای امراضی چون آسم،تشنج،فشار خون،ضعف اعصاب،ناتوانی جنسی،تقویت قوای جنسی،ناتوانی جسمی و ذهنی و همچنین بی خوابی داروی معجره آسایی محسوب شود.
فواید: گوشت آن بسیار لطیف، سریع‏الهضم، تولیدکننده خون، مقوى هوش، رافع فراموشى و وسواس خصوصاً اگر ۳ روز متوالى کباب آن خورده شود/درمان ناتوانی جنسی تقویت قوای جنسی/ چکاندن زهره و خون آن در چشم جهت آمدن آب در چشم/ انفیه زهره آن جهت رفع نسیان، وسواس، خیالات واهى/ مالیدن سرگین آن جهت درمان لک‏هاى سفید بدن و اصلاح بشره زنان حامله/ خاکستر پر آن سیاه‏کننده مو ولى زود سفید مى‏گردد/ ساییدن استخوان بسیار ساییده شده آن جهت التیام زخم‏ها/۹۶% گوشت قرقاول قابل جذب می باشد/ از مایع مفصل آن برای مصارف دارویی استفاده می شود.
قرقاول از خانواده ی ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان ۵ تا ۱۵ درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ی ضروری در آن به وفور یافت می ‌شود. به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری‌ هایی چون ضعف اعصاب، ناراحتی‌ های روانی و بی‌ خوابی مصرف این گوشت را توصیه می ‌کننداین گوشت به دلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از بروز بیماری‌ های قلبی ـ عروقی پیشگیری کرده و به دلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف به اندازه‌ ی آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد.گوشت قرقاول می ‌تواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تامین کند و به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد..در هر صد گرم گوشت قرقاول ۵/۳۰ گرم آلبومین، ۶/۱ گرم چربی و حدود ۲ تا ۵/۱ گرم مواد معدنی وجود دارد. وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت قرقاول نشان دهنده ی ارزش حیاتی آن است.املاح معدنی موجود در گوشت قرقاول به خوبی جذب بدن می شود و به همین جهت در این زمینه مواد مورد نیاز بدن را در دسترس سلول قرار می دهد.گوشت قرقاول برای همه ی افراد اعم از کودک و سالمند، غذایی سالم و سلامت بخش است گوشت قرقاول کمتر تولید اسید اوریک می کند، فعالیت کلیه را افزون می سازد و به دفع سموم بدن یاری فراوان می رساند. با توجه به این ویژگی ها برای همه ی افراد و در مورد همه ی بیماری ها، غذایی خوب و موثر است.
در پایان مرور مختصری از زندگینامه ی نویسنده کتاب حیوه الحیوان به شرح ذیل خالی از لطف نخواهد بود:
ابوالبقا کمال الدین دمیری (۸۰۸-۷۴۲ هـ.ق )
محمد بن موسی بن عیسی بن علی دمیری در سال ۷۴۲ ه. ق در قاهره متولد شد . او نزد فقیه بزرگ شافعی ، سبکی ، و معلمان دیگر آموزش دید و در فقه ، حدیث ، تفسیر قرآن و ادبیات دانش کسب کرد . وی بعد از آن در الأزهر به معلمی پرداخت و مطالعات وسیعی را در زمینه ی جانوران انجام داد . او بعد از عمری تعلیمی و تدریس در سال ۸۰۸ هـ .ق از دنیا رفت و در قبرستان صوفی ، در کنار «جامع سعید السداء» دفن شد .

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false