gototopgototop
 
   
 
 
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 17 شهریور 1389
چاپ نسخه چاپی
کد خبر: 12796
فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان
سخن «فرعون مصر» درباره ايران در شب قدر

«منوچهر متکي» وزير امور خارجه کشورمان قرار بود طي چند روز آينده به مصر سفر کند و با برخي مقامات اين کشور ديدار و گفتگوهايي انجام دهد اما در پي برخي موضع گيري هاي جمهوري اسلامي ايران در مورد مذاکرات صلح ميان اعراب و اسرائيل که مصري ها نيز در آن نقش مهم و بسزايي دارند، سفر «متکي» لغو شد.

به گزارش رهوا وبه نقل از شيعه آنلاين، «حسني مبارک» رئيس جمهور مصر شب دوشنبه گذشته به مناسبت شب قدر سوم که در مصر برگزار مي شد، در مراسمي به سخنراني پرداخت و طي آن جمهوري اسلامي ايران به مورد حمله شديد قرار داد.

وي در اين سخنراني خود ضمن صحبت در مورد اوضاع افغانستان، پاکستان، عراق، لبنان، سودان، سومالي و غيره، حول محور امنيت خاورميانه صحبت کرد و گفت: من از "خطرات آينده" که خاورميانه در پيش دارد، به شدت نگران هستم و ما شاهد آن هستيم که اين خطرات روز به روز در حال افزايش است و امنيت و ثبات خاورميانه را تهديد مي کند.

«حسني مبارک» در ادامه افزود: از جمله اين خطرات ايران است که براي دستيابي به سلاح هسته اي تلاش مي کند! در حالي که تلاش خود را زير پوشش "برنامه صلح آميز هسته اي" ادامه مي دهد.

گفتني است «منوچهر متکي» وزير امور خارجه کشورمان قرار بود طي چند روز آينده به مصر سفر کند و با برخي مقامات اين کشور ديدار و گفتگوهايي انجام دهد اما در پي برخي موضع گيري هاي جمهوري اسلامي ايران در مورد مذاکرات صلح ميان اعراب و اسرائيل که مصري ها نيز در آن نقش مهم و بسزايي دارند، سفر «متکي» لغو شد.

 
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد

 
 

پربيننده ترين مطالب

مطالب مرتبط

وضعیت آب و هوا

An error occured during parsing XML data. Please try again.
 
   

صفحه اول| گزارش ویژه | خبرویژه | سیاسی| اجتماعیفرهنگی | بین الملل | حوادث | اقتصادی|مذهبی| تصویری|ورزش|