gototopgototop
 
   
 
 
تاریخ انتشار: پنجشنبه, 11 شهریور 1389
چاپ نسخه چاپی
کد خبر: 12579
فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان
تلاش گروهک ضد انقلاب برای جذب زنان

اخیراً گروهک های ضد انقلابی تلاش برای جذب زنان را در دستور کار خود قرار داده اند.

به گزارش رهوا : گروهک تروریستی کنگره خلق کردستان تلاش و تبلیغات گسترده ای را به منظور جذب زنان و دختران از مناطق کردنشین ایران را آغاز کرده است.
همچنین در جلسه ای که اخیراً با حضور سرکردگان حزب منحله دمکرات برگزار گردید افراد حاضر ضمن بحث و بررسی چگونگی اجرای اهداف گروهکی خود در داخل کشور ایران، تصمیم گرفتند فعلاً اقدامات نظامی را متوقف و اهداف خود را از طریق فعالیت سیاسی و تبلیغاتی در مناطق کردنشین دنبال و اقدام به جذب اعضاء نمایند.
گفتنی است گزارش هایی مبنی بر تلاش گروهک تروریستی جند الشیطان در جهت تبلیغ و جذب زنان در راستای اهداف گروهکی مورد نظر در داخل خاک جمهوری اسلامی ایران بدست آمده است. بطوریکه چندی قبل گفته شد همسر ریگی برای عملیات تروریستی وارد ایران شده است.

 
اين مطلب را به اشتراک بگذاريد

 
 

پربيننده ترين مطالب

مطالب مرتبط

وضعیت آب و هوا

An error occured during parsing XML data. Please try again.
 
   

صفحه اول| گزارش ویژه | خبرویژه | سیاسی| اجتماعیفرهنگی | بین الملل | حوادث | اقتصادی|مذهبی| تصویری|ورزش|